Vår- och sommarmode 2016

Jag gillar att kolla på modevisningar. Och då menar jag modevisningar från de stora kända märkena. Ofta är det ju väldigt ”over the top” och det kan vara helt galna kläder som knappt ens är kläder och som man aldrig skulle kunna ha på sig, men det finns också de som har lite mer normala kläder. Chanel är ett bra exempel på kläder som man faktiskt kan ha på sig, och även om det kan vara lite extremt ibland så kan man ändå hitta mycket inspiration och se trender och nyheter som kommer att komma. Här är till exempel Chanel vår- och sommarmode 2016.

Sedan är det ju skillnad på fashion och haute couture, som ju är ”high fashion”. Haute couture är mer extremt och där kan man få se väldigt konstiga kreationer som aldrig skulle kunna bäras av något annat än en modell på en cat walk, men även där ligger faktiskt Chanel ganska lågt.

Man kan ju till exempel jämföra med det här som ju mer är konst än kläder.

Visst kan det vara roligt att se på sådant också, framförallt för att förvånas över vad som faktiskt går att göra i klädskapande, men det är inte direkt något jag hittar inspiration från. Det är mest lite kul att hänga med i svängarna om man säger så, för vissa av de här extraordinära plaggen kan ju bli väldigt omtalade och då är det roligt att veta vad det snackas om. För inte så länge sedan var det till exempel en designer som klädde sina manliga modeller i kläder med ett hål precis vid de privata delarna, och det blev ganska uppmärksammat då modellerna inte heller hade några underkläder på sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *