Välkommen till min blogg!

Det här blir det första blogginlägget i min nya blogg som kommer att handla om mig, Marie Viska. Här kommer jag att skriva om mitt liv och mina intressen, och tre saker som ni kommer att få höra en hel del om är mode, inredning och katter. Jag älskar katter och har två stycken som heter Abbe och Laban. Egentligen skulle jag vilja ha fler, men man får inse sina begränsningar. Och så vill jag inte bli kallad crazy cat lady heller (även om jag kanske förtjänar det). Nåja, jag går i alla fall inte runt och skriker och kastar katter på folk som hon i The Simpsons gör. Så galen är jag faktiskt inte. Jag gillar bara katter väldigt mycket, och jag älskar också kläder, skor, väskor, prylar, möbler och andra fina saker.

laban

Laban!

Men jag kommer förstås att skriva om annat också. Det kan bli lite vad som helst faktiskt. Såhär i början vet man ju inte riktigt hur bloggen kommer att bli och vad den kommer att handla om, men eftersom den ska handla om mig så vet jag att det kommer att bli en hel del om katter, inredning och mode. I övrigt blir det väl säkert någon YouTube-video som jag tycker är rolig, kanske musik som jag gillar, mina åsikter om vad som händer i världen, tips på saker som jag tycker är bra… Ja, lite allt möjligt helt enkelt. Förhoppningsvis blir det väl något som är roligt att läsa om! Ni får gärna kommentera eller fråga mig saker.

Ha det bra så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *