Roliga kattklipp

Nätet svämmar över av roliga kattklipp. Fast frågar du mig är många av dem långt från roliga. Precis som i Americas funniest home videos och liknande program så är det ju populärt att skratta åt andras olycka, och visst kan väl det vara roligt ibland, men när det gäller djur tycker jag att det kan bli väldigt smaklöst. Vissa saker som det skrattas åt är ju rena medicinska problem som bara är tragiska.

När det gäller hundar till exempel så tycker ju många att det är gulligt med mopsar och andra plattnosade raser som snarkar och somnar sittande, men i själva verket så gör de ju detta för att de har svårt att få luft. De kan inte andas normalt, så snarkningar är inte bara snarkningar utan helt enkelt ett försök att andas när det är för trångt i näsan. Och att de somnar sittande beror ofta på att de inte vill lägga sig för att det blir ännu svårare att andas då. Kanske gulligt för de som inte förstår allvaret bakom, men för mig är det bara sorgligt.

Men hur som helst, det finns ju faktiskt en hel del roliga djurklipp också, som visar djur som helt enkelt bara är djur, och här är ett klipp som jag tycker är roligt. Visst kan man väl tycka att det är på gränsen också då det handlar om katter som blir skrämda, men de blir ju trots allt mest överraskade och man kan inte låta bli att le åt deras nyfikenhet och deras reaktioner.

Jag måste också visa det här som kan vara något av det sötaste jag har sett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *