Inredningsbloggar – tipsa mig!

Att läsa inredningsbloggar är en stor inspiration för mig. Det finns hur många som helst och många av dem är väldigt bra, från de stora kända bloggarna som har tusentals läsare till de mindre som skrivs av glada amatörer. Min egen blogg har inte speciellt många läsare (tror jag?), men jag har ju å andra sidan inte bloggat särskilt längre heller. Det tar väl ett tag att komma igång och jag skrev mitt första inlägg i november förra året. Sedan har jag kanske inte varit lika flitig på att uppdatera som jag hade hoppats att jag skulle vara, men jag ska försöka att ta tag i det. Jag tror också att det är lättare att hitta läsare om man har en nisch som man håller sig till (eller är en känd person), och min blogg handlar ju både om inredning och om katter och mode och lite allt möjligt.

Men, hur som helst, jag älskar som sagt att läsa inredningsbloggar, och nu är jag på jakt efter fler sådana. Jag skulle med andra ord vilja ha lite tips på bra inredningsbloggar som ni följer. Det är ingen idé att jag räknar upp de jag redan följer utan ös på med de ni tycker är bra helt enkelt så får vi se om jag hittar någon ny. Och det får som sagt både vara stora och små bloggar, och det är inget krav från min sida att de enbart måste handla om inredning heller utan jag läser gärna lite ”bland-bloggar” också. Så länge det är någon slags inredningsinriktning i dem.

Här finns förresten en lista på ”10 inredningsbloggar du bara måste följa” från Expressen och där finns en hel del som jag gillar. Men det är mest större bloggar och ibland tycker jag faktiskt att de som inte har hunnit bli så kända kan vara lite bättre. De som liksom inte känner att de har den där pressen på sig, eller hur jag nu ska förklara det. Ibland känns det som att de stora bloggarna skrivs av personer som nästan har tappat bort sig själva lite under vägen och blivit en i mängden som bara följer de trender som finns utan att vara personliga. Man kan nästan räkna med att hitta ungefär exakt samma saker i de större bloggarna, medan man i de mindre kan få helt andra tips. Jag köpte till exempel en jättesnygg matta från Chilli.se efter ett tips i ett inlägg på den här bloggen. Det finns en massa snyggt på Chilli, som den här fantastiska jordgloben till exempel.

Om ni inte redan har spanat in den sidan bör ni definitivt göra det. Stort utbud, snygga grejer och bra priser! Jag ska förresten göra ett blogginlägg där jag tipsar er om mina favoritsidor, så kanske jag kan lyckas inspirera någon annan. Och ni får också gärna tipsa om min blogg på andra bloggar, om ni tycker att den är bra förstås. Jag lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare nu. Man har ju så mycket att göra runt jul och nyår, men nu tror jag att jag har mer tid att lägga på bloggen. Så kika gärna in här lite då och då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *